Vi gør hverdagen nemmere for transportbranchen

Tacholøn A/S er en del af Tachogruppen, som er en økonomisk solid spiller, der også omfatter selskaberne Tachografservice A/S og Tachodata A/S. Tachogruppen er et IT og databehandlerhus med 20 dedikerede og faglig dygtige medarbejdere, der dagligt arbejder for udvikling og optimering af digitale løsninger. I kombination med vores mangeårige tilstedeværelse i transportbranchen giver det de allerbedste betingelser for et lønsystem, der er gearet til fremtidens udfordringer på landevejene. Det betyder også, at du og din forretning er i trygge hænder når lønsystemet skal implementeres og forankres, eller hvis der opstår problemer, som kræver hurtig og kompetent support.


Warning: Illegal string offset 'alt' in E:\Web\tacholon.dk\wp-content\themes\onlineplus-site\page-full.php on line 32
h

Vores mission

Tacholøn A/S er en selvstændig, uafhængig og nytænkende leverandør. Vores mål er altid at være tæt på vores kunder, så vi kan yde en service og rådgivning, der understøtter og udvikler en stærk forretning. Det synes vi er sund fornuft for både os og vores kunder. Tacholøn er samtidig navnet på vores ressourcebesparende online system, som via tachografens data sørger for korrekt lønafregning til chauffører.

 

Vores historie

Tacholøn A/S er en dansk leverandør af onlinesystemer for korrekt og sikker lønafregning til chauffører. Vi har dybe rødder i transportbranchen og er udsprunget af Tachografservice A/S, som siden 2006 har leveret onlinesystemer, analyser og rådgivning indenfor kørehviletidsforordningen. Det har givet os en unik brancheorienteret indsigt og viden, som kommer vores kunder til gode, når den nyeste teknologi skal skabe værdi i hverdagen.

Vores styrker

Tacholøn er et professionelt lønsystem, som har gjort det nemt og overskueligt at sikre, at lønnen altid afregnes korrekt. Tacholøn leverer lønafregning ud fra tachografens tidsregistreringer og sammenkæder tider med gældende overenskomstsatser, hvorefter løngrundlaget er beregnet og klar til afregning. Har chaufføren haft arbejdsopgaver, som ikke er registreret i tachografen, logger han sig blot ind i Tacholøn, hvor han i en nem og overskuelig brugerflade opretter en opgave med angivelse af tid. Tacholøn er en unik og logisk måde at opnå en korrekt lønseddel på, og det sker endda på baggrund af data, som allerede findes via tachografen.
Nemt, sikkert, korrekt og besparende!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 301

Kontakt os her
Fatal error: Class 'WPGlobus' not found in E:\Web\tacholon.dk\wp-content\themes\onlineplus-site\footer.php on line 165